ONDERHOUD
Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak. Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen is het belangrijk goed dakonderhoud te plegen. Zo bent u door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer.
ONDERHOUDSCONTRACT
Door een contract voor dakonderhoud bij ons af te sluiten, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.
Beginnende scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat u geen last krijgt van lekkages en ander ongemak. Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten.
Contact met uw dakdekker

Zoekt u een vakkundige dakdekker in Heerlen? Gebruik het contactformulier of bel met 045 - 542 40 50
Kwaliteitdak, Uw partner in daken...
DAKINSPECTIE VOOR INZICHT IN ONDERHOUD
Door tijdige dakinspectie komt u niet voor onverwachte en onaangename verrassingen te staan. Aan de hand van het inspectierapport kan eventueel een meerjarenbegroting worden gemaakt. Er staat omschreven wanneer een dak aan vervanging toe is en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.
Verstopping is de meest voorkomende oorzaak van lekkage.
Laat het niet zover komen en laat uw dak tijdig door ons onderhouden, wij reinigen uw dak en controleren het op gebreken.
Bij een onderhoudscontract wordt jaarlijks uw dak geïnspecteerd en wordt onderhoud en herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd.

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met u bepalen. Dit kan variëren van het vegen van de goten van een woonhuis tot het jaarlijks inspecteren van het gehele dak of daken en wanden van meerdere gebouwen. Na het dakonderhoud zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur.
DE SERVICEBEURT AAN HET DAK OMVAT:
Het schoonmaken van het dak en het ontstoppen van afvoeren
Het inspecteren van het dak op gebreken.
Kleine reparaties worden onmiddellijk op regiebasis uitgevoerd, grotere reparaties worden enkel in overleg met U uitgevoerd.
Bijzonderheden zullen schriftelijk, dan wel mondeling worden gemeld
045 - 543 01 92
045 - 542 40 50
Kwaliteitdak Heerlen
Heerlerbaan 169
6418 CC Heerlen
K.v.K. nr.
B.T.W. nr.
:
:
14037422
009936968 B01
WERKGEBIED
CONTACTGEGEVENSPROJECTEN
Algemene voorwaarden
|