Op deze pagina vindt u een overzicht van alle werkzaamheden waarin Kwaliteitdak Heerlen iets voor u zou kunnen betekenen. Indien u hier niet direct een antwoord kunt vinden op uw vraag, aarzel dan niet om deze via onze contactpagina te stellen!
PANNENDAKEN
Het plaatsen en vervangen van diverse soorten dakramen. Ons dakdekkersbedrijf plaatst alle dakramen secuur. Dakramen die gemonteerd zijn door een dakdekker van Kwaliteitdak Heerlen zijn van uitstekende kwaliteit.
PLATTE DAKEN
Het aanbrengen van dakisolatie. De dakdekker zorgt voor een goed geïsoleerd dak dat in de winter de kou buiten houdt en in de zomer voor verkoeling zorgt.
GEVEL & SCHOORSTEEN AFWERKING
De schoorsteen in het lood zetten. De dakdekker brengt vakkundig lood aan rondom de schoorsteen. Hierdoor krijgt regenwater geen kans om uw huis binnen te dringen en blijft uw huis vrij van vochtplekken.
ONDERHOUDSCONTRACT
Het afsluiten van een onderhoudscontract voor dakwerkzaamheden. Als er een onderhoudscontract voor meerdere woning tegelijkertijd afgesloten wordt, stellen wij een zeer scherpe offerte voor u op.
ONDERHOUD EN SERVICE
Onderhoud en service van daken. Hieronder valt bijvoorbeeld het schoonmaken van een dak en het uitbrengen van rapportages na inspectie.
Kwaliteitdak, uw dak is onze expertise...
DAKKAPELLEN & BOEIBOORDEN
Een dakkapel is een opbouw welke op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste dakkapel.
ZINK, KOPER EN LOOD
Koper en zink worden steeds meer opnieuw toegepast in geveldelen en daken van gebouwen.
DAKCONSTRUCTIE
De dakconstructie is de basis voor een goed dak en bestaat uit de draagconstructie en de dakvloer. Zeker in de huidige tijd vormt de isolatie tevens een belangrijk aandachtspunt welke vaak in de dakconstructie wordt opgenomen.
045 - 543 01 92
045 - 542 40 50
Kwaliteitdak Heerlen
Heerlerbaan 169
6418 CC Heerlen
K.v.K. nr.
B.T.W. nr.
:
:
14037422
009936968 B01
WERKGEBIED
CONTACTGEGEVENSPROJECTEN
Algemene voorwaarden
|