KWALITEITDAK - MET KENNIS VAN DAKEN...
Een dak boven uw hoofd is één ding. Maar een goed dak? Dat is nog wat anders … Want het moet veilig en stevig zijn. Water- en winddicht. Goed isolerend en perfect aansluitend bij de stijl van uw woning. Voor een dak dat aan al die vereisten voldoet, bouwt u op Kwaliteitdak Heerlen!
VOOR ELK DAK EEN OPLOSSING
Kwaliteitdak Heerlen plaatst daken in uw nieuwbouw of renovatie, inclusief dakgoten en waterafvoeren. Een hellend dak met pannen of leien. Een plat dak of puntdak. Met dakramen of lichtkoepels. Voor Kwaliteitdak Heerlen een fluitje van een cent. Want Wiel Crijns en zijn team spelen de pannen van het dak in dit vak. Al meer dan 30 jaar. En dankzij hun ervaring en professionalisme zit u altijd warm en droog.
OVER ONS...
Kwaliteit Dak Heerlen bestaat sinds 1985 en is opgericht door Wiel Crijns. Inmiddels is Kwaliteit Dak Heerlen uitgegroeid tot een gerenomeerd en vakkundig familiebedrijf, bestaande uit vader en twee zonen. Vele tevreden klanten gingen u in de afgelopen jaren al voor.
PERSOONLIJKE BENADERING...
Kwaliteit Dak Heerlen staat altijd voor U klaar voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Wij communiceren graag direct met u, op een open en informele manier. Wij luisteren naar uw wensen en leveren altijd maatwerk. Door de persoonlijke en servicegerichte benadering van ons familiebedrijf voelt u zich gegarandeerd geen nummer.
Kwaliteitdak, Dakdekker sinds 1985...
Kwaliteitdak, Dakdekken met de paplepel ingegoten...
045 - 543 01 92
045 - 542 40 50
Kwaliteitdak Heerlen
Heerlerbaan 169
6418 CC Heerlen
K.v.K. nr.
B.T.W. nr.
:
:
14037422
009936968 B01
WERKGEBIED
CONTACTGEGEVENSPROJECTEN
Algemene voorwaarden
|